Instellingen

Modified on Tue, 07 Nov 2023 at 02:44 PM

Samenvatting

Managers kunnen middels de instellingen de beschikbare functionaliteiten van StudyCoach beheren en configureren.

Rollen

StudentDocentCoachOpleidingscoachManager

✓*

* Sommige instellingen zijn niet beschikbaar voor managers op sub-account niveau.

Inhoudsopgave

Introductie

Algemeen

Canvas datasynchronisatie

Rechten

Importeren

Introductie

Als manager kun je in StudyCoach de instellingen wijzigen, hiervoor kun je rechtsbovenin klikken op het tandwiel-icoon.

Er zijn verschillende onderdelen die je hier kunt instellen.

Algemeen

Op het tabblad Algemeen kun je de volgende aspecten instellen:

Logo

Hiermee kun je het logo van StudyCoach aanpassen en de applicatie laten aansluiten bij je eigen huisstijl. Dit logo wordt vervolgens getoond in de linkerbovenhoek op elke pagina van StudyCoach in plaats van het StudyCoach logo. Een alternatief logo moet 520 × 120 px groot zijn en van het type PNG. Met de knop Reset herstel je het logo naar het origineel.

Aanmaken van waarnemers in Canvas

Hiermee kun je de functionaliteit inschakelen waarmee StudyCoach automatisch de rol van waarnemer toevoegt aan coaches. In het artikel over de waarnemerrol wordt daar meer over toegelicht.

Cursusbeschrijvingen

Hiermee kun je de beschrijving van een cursus tonen in een lijst met cursussen in plaats van het account onder de naam van de cursus.

Canvas Datasynchronisatie

In het tabblad Canvas Datasynchronisatie kun je instellen welke data vanuit Canvas (per sub-account) wordt gesynchroniseerd. Ook kun je hier de periodes en accounts beheren waarover de synchronisatie plaatsvindt.

Rechten

In het tabblad Rechten kun je (per sub-account) instellen welke rol van welke functionaliteiten gebruik kan maken. Op sub-account niveau kan een beperktere set aan functionaliteiten worden beheerd. Hier kan bovendien naast in- en uitschakelen per functionaliteit worden gekozen om de instelling van het bovenliggende 'parent'-account over te nemen. Meer hierover vind je in het artikel 'Rechten'.

Importeren

In het tabblad Importeren kun je coaches en hun relatie met studenten alsmede opleidingscoaches per sub-account importeren. In het artikel 'Toevoegen van (opleidings)coaches met CSV-import' wordt hier meer over uitgelegd.