Samenvatting

De gegevens in StudyCoach worden opgehaald uit Canvas. Deze gegevens zijn dus niet nieuw, maar bestaan al in Canvas en worden per student samengevoegd in StudyCoach. Om het dashboard in StudyCoach accuraat en overzichtelijk te houden, kan de onderwijsinstelling kiezen welke data uit Canvas gesynchroniseerd moet worden naar StudyCoach.

Rollen

StudentDocentCoachOpleidingscoachManager Inhoudsopgave

  Moment van automatische synchronisatie

  Welke gegevens worden gesynchroniseerd?


Moment van synchronisatie

StudyCoach haalt iedere nacht rond middernacht (CET) automatisch de in StudyCoach gekozen data uit Canvas op.


Welke gegevens worden gesynchroniseerd?

Om het dashboard in StudyCoach accuraat en overzichtelijk te houden, is StudyCoach opgebouwd vanuit de hiërarchische (sub)accounts en chronologische (perioden) structuur van Canvas. Per (sub)account en per periode kan de onderwijsinstelling kiezen of de onderliggende data uit Canvas gesynchroniseerd moet worden naar StudyCoach. 


Wanneer een (sub)account of periode uit Canvas gesynchroniseerd is met StudyCoach, kan alle gekoppelde data zichtbaar worden in de verschillende dashboards van de gebruikers. De data die wordt gesynchroniseerd uit Canvas naar StudyCoach kan bestaan uit cursussen, cursusinschrijvingen, learning analytics en leerresultaten. 


De sub- en/of root-accountmanager kan instellen welke gegevens en accounts worden gesynchroniseerd in de Canvas datasynchronisatie instellingen.


 

  Vragen? Feedback? Hulp nodig?

     Neem gerust contact op.