Portfolio’s die met jou gedeeld zijn kunnen ook binnen Portfolio worden ingezien. Als een gebruiker zijn of haar portfolio met je deelt, krijg je een uitnodiging. Deze kun je accepteren of weigeren. In het tabblad ‘Gedeeld met mij’ (1) vind je een overzicht van alle portfolio’s en losse collecties die door gebruikers met je gedeeld zijn. Vanuit hier kan je het portfolio van de gebruiker bekijken. Door op het minnetje te klikken verwijder je het portfolio, dit betekent dat je geen toegang meer heeft totdat de eigenaar ervan jou opnieuw uitnodigt.