Meldingen

Modified on Fri, 24 Nov 2023 at 01:40 PM

We maken in dit artikel onderscheid in 'bekende gebruikers' (hebben een eigen portfolio), 'onbekende gebruikers' (hebben nog geen eigen portfolio maar wel een account in Canvas/Brightspace) en 'externe gebruikers' (hebben geen eigen portfolio en geen account in Canvas/Brightspace.


Portflow stuurt de volgende notificaties naar de verschillende gebruikersBekende gebruikers
Onbekende gebruikersExterne gebruikers
Krijgt uitnodiging om een ander portfolio in te zienvvv
Krijgt een feedback verzoek
vvv
Krijgt een reactie op feedback in een ander portfolio
v
vx
Krijgt een uitnodiging om een voortgangsevaluatie te voltooien
x
xv
Krijgt feedback in eigen portfolio van anderenvxx


Deze notificaties verschijnen in Portflow (wanneer je op het belletje klikt rechtsboven) voor bekende gebruikers, maar worden ook doorgestuurd naar de Canvas inbox (Canvas) of e-mail (Brightspace) voor bekende, onbekende en externe gebruikers. Lees hieronder hoe je dat aan zet.


Verder kun je in Portflow ook sommige meldingen inzien door naar 'Mijn toegang en verzoeken' te gaan in de navigatie bovenin. Hier worden sommige meldingen per type gesorteerd. Dat gaat dan over feedbackverzoeken, evaluatieverzoeken en toegangsverzoeken.


Canvas 

Standaard staan Canvas Meldingen zo ingesteld dat er bij een Inbox-bericht onmiddellijk een e-mail wordt verstuurd naar de gebruiker. Dit kan gewijzigd worden door te gaan naar Account > Meldingen. Onder Gesprekken kan bij Gespreksbericht worden ingesteld of deze berichten al dan niet onmiddellijk naar de mail worden doorgestuurd. Dit kan bijvoorbeeld ook periodiek.

Let op: Deze instelling beïnvloedt ook de melding van reguliere Canvas Inbox berichten.


Brightspace


In Brightspace kun je ervoor kiezen om de meldingen van Portflow ook naar jouw e-mail te laten versturen. Dit kun je instellen door op je plaatje van je account in Portflow te klikken en 'Notificatie-instellingen' te selecteren. Dit staat tussen het belletje en de knop om een snapshot te maken.

Je kunt dan een e-mailadres invoeren waarop je de meldingen wenst te ontvangen. Schuif de toggle naar 'aan' om de meldingen te activeren.


Was this article helpful?

That’s Great!

Thank you for your feedback

Sorry! We couldn't be helpful

Thank you for your feedback

Let us know how can we improve this article!

Select atleast one of the reasons

Feedback sent

We appreciate your effort and will try to fix the article