Het is voor gebruikers ook mogelijk om mensen buiten de onderwijsinstelling om feedback te vragen. Klik hiervoor op ‘Klik hier om externe gebruikers uit te nodigen’ (1).

Vervolgens vul je de naam, het e-mailadres en de rol van de genodigde in. De genodigde kan via een 2-factor authenticatie inloggen.

Let op: Een genodigde kan zijn/haar naam aanpassen, maar niet de rol vanuit waar hij/zij feedback geeft.

Alle feedback van externen is herkenbaar aan het logo van de organisatie waar de externe voor werkt. Je kan de toegang van een externe zelf beheren en intrekken. Houdt er rekening mee dat een externe niet net als jij een dashboard in Canvas heeft, maar iedere keer opnieuw inlogt in jouw portfolio.