Vanaf de startpagina van je portfolio kun je andere Canvas gebruikers toegang geven tot het gehele portfolio. Vanaf een collectiepagina kan je één losse collectie delen met een andere gebruiker.


Neem de volgende stappen om te delen met andere Canvas gebruikers:

  1. Klik op je portfolio startpagina, of op de collectiepagina, achter ‘Gedeeld met’ op het plus-icoontje
  2. Typ in het zoekveld de naam of het e-mailadres van de gebruiker die je wilt uitnodigen en selecteer de juiste gebruiker uit de lijst (1)
  3. Selecteer hoe lang je de gebruiker toegang wilt geven (2)
  4. Voeg een beschrijving toe, bijvoorbeeld met welke reden je deze persoon toegang geeft (3)
  5. Klik op ‘Deel’ om de uitnodiging te verzenden (4)