Je kunt materiaal dat eerder beoordeeld is in Canvas, inclusief de feedback die daar op gegeven is uploaden naar Portfolio. Dit doe je door de cursus te selecteren waar de opdracht is ingeleverd, vervolgens de juiste opdracht te selecteren in de cursus en daarna het juiste bestand te uploaden. De authentieke feedback die je op dat stuk heeft ontvangen in SpeedGrader, wordt geïmporteerd in Portfolio.

Neem de volgende stappen om Canvas opdrachten te importeren:

1. Klik op ‘+Voeg bewijs toe’ in ‘Mijn bewijs’ of binnen een collectie pagina
  2. Selecteer ‘Canvas Opdracht’ (1)
  3. Kies de cursus waar je het bestand hebt ingeleverd (2) en de opdracht (3)
  4. Bij inzending (4) kan je kiezen of je de meest recente versie van de opdracht wil inleveren, of een document dat je eerder hebt ingeleverd.
  5. Selecteer welk bestand of bestanden je wil toevoegen (5)
  6. Geef het bewijsmateriaal een naam, deze kan later nog worden aangepast (6)
  7. Klik op ‘Toevoegen(7)