'Mijn bewijs' pagina

Modified on Tue, 03 Oct 2023 at 07:52 PM

In Portflow kun je verschillende soorten bewijsmateriaal toevoegen. In de volgende artikelen lees je meer over elk type.


Het toevoegen van bewijsmateriaal kan via de “mijn bewijs” pagina of direct in een collectie en/of doel. Bestaand bewijs kan ook gekoppeld worden aan een (andere) collectie of doel


Let op: Is het bewijsmateriaal niet aan een collectie gekoppeld? Dan is het niet zichtbaar voor degenen die toegang hebben tot het portfolio!


De 'Mijn bewijs' pagina

In het hoofdmenu kun je navigeren naar 'Mijn Bewijs'. Hier vind je een overzicht van al het bewijsmateriaal binnen het portfolio, met en zonder gekoppelde collecties of doelen.


Je kunt verschillende typen bewijsmateriaal toevoegen (1), sorteren op datum of naam (2), filteren op type, datum, feedbackstatus, gekoppelde collecties of gekoppelde doelen (3) en zoeken naar bewijsmateriaal (4).


Het type (5) wordt weergegeven met een pictogram (LMS-opdracht, bewijs in vrije tekst, bestand, link of videobewijs). De feedbackstatus (6) wordt weergegeven met een kleur (blauw = feedback gegeven, grijs = ongevraagde feedback, oranje = feedbackverzoek verzonden, niets = geen feedback gevraagd of gegeven). In het actiemenu (7) kun je bewijsmateriaal verwijderen of toevoegen aan een collectie.


Was this article helpful?

That’s Great!

Thank you for your feedback

Sorry! We couldn't be helpful

Thank you for your feedback

Let us know how can we improve this article!

Select atleast one of the reasons

Feedback sent

We appreciate your effort and will try to fix the article