Binnen Portfolio kan er op verschillende manieren worden gewerkt met bewijsmaterialen. Verschillende typen materialen kunnen worden toegevoegd aan Portfolio. Dit kunnen materialen zijn die al eerder beoordeeld zijn (bijvoorbeeld in Canvas) of nieuwe producten waar de gebruiker binnen Portfolio feedback op wil ontvangen.

Bewijsmaterialen koppelen aan collecties

Via ‘Mijn bewijs’ kan een stuk bewijsmateriaal aan één of meerdere collecties gekoppeld worden.

1. Voeg nieuw bewijsmateriaal toe (1)
  2. Zoek het bewijsmateriaal op in het overzicht en klik op ‘+ Voeg aan collectie toe’ (2)
  3. Selecteer uit het drop-down menu aan welke collectie je het bewijsmateriaal wil toevoegen
  4. Het bewijsmateriaal verschijnt als tegeltje op de collectiepagina’s waar het bewijsmateriaal aan gekoppeld is

Let op: Zolang bewijsmateriaal niet aan een collectie gekoppeld is, is het niet zichtbaar voor degenen die toegang hebben tot het portfolio!

Bewijsmateriaal kan ook direct op een collectiepagina (3) worden geplaatst. In dit geval wordt het bestand ook direct aan de collectie gekoppeld.