Koppelen aan collecties en doelen

Modified on Fri, 01 Sep 2023 at 04:03 PM

In Portflow kan er op verschillende manieren worden gewerkt met bewijsmaterialen. Bewijsmateriaal kan direct in een collectie worden toegevoegd of later gekoppeld worden aan een collectie. Daarnaast kunnen bewijsmaterialen gekoppeld worden aan een doel.

Let op! Zolang bewijsmateriaal niet aan een collectie gekoppeld is, is het niet zichtbaar voor bezoekers!

Bewijsmaterialen koppelen aan collecties

Het koppelen van bewijs kan op twee manieren, via het tabblad “mijn bewijs”, of binnen de collectie waar het bewijs deel van moet gaan uitmaken.

• Via 'mijn bewijs'

Via het tabblad ‘mijn bewijs’ kan bewijsmateriaal aan één of meerdere collecties gekoppeld worden.

1. Voeg nieuw bewijsmateriaal toe of zoek in de lijst naar eerder aangemaakt bewijsmateriaal
  2. Klik op ‘+ voeg aan collectie toe
  3. Zoek & selecteer in het drop-down menu de collectie waar je het bewijsmateriaal aan wil toevoegen
  4. Klik op 'toevoegen'

• In een collectie
  1. Klik op '+ voeg bewijs toe'
  2. Klik op 'bladeren door je bestaande bewijsmateriaal'
  3. Zoek & selecteer bewijsmateriaal uit de lijst dat je wilt koppelen aan de collectie
  4. Klik op 'toevoegen'

Bewijsmaterialen koppelen aan doelen

Je kan bewijsmateriaal aan een bestaand of nieuw doel toevoegen.

• Bewijsmateriaal dat al in de collectie staat
  1. Klik op de drie puntjes (⋮) in het kaartje van het bewijsmateriaal in de collectie

2. Klik op ‘aan doel(en) toevoegen

3. Selecteer één of meerdere doelen binnen je collectie waar je het bewijsmateriaal in wil plaatsen

4. Klik op ‘toevoegen aan doel(en)

• Bewijsmateriaal dat nog niet in de collectie staat
  • Klik op de drie puntjes (⋮) in de header van het doel in de collectie

• Klik op ‘voeg bewijs aan doel toe

• Selecteer nieuw of bestaand bewijsmateriaal.

Tip! Via de drie puntjes (⋮) kan je ook je doel verplaatsen & verwijderen uit de collectie. Bewijsmateriaal blijft dan nog beschikbaar in collectie.