'Waarom StudyCoach'-statement sjabloon

Modified on Fri, 29 Jul 2022 at 04:52 PM

Samenvatting

Instellingen over de hele wereld hebben StudyCoach geïmplementeerd om studiesucces bij studenten te stimuleren. Tijdens de eerste fase van de implementatie van StudyCoach bepaalt iedere instelling zorgvuldig wat de specifieke verwachtingen en doelen van de implementatie zijn. In dit artikel een sjabloon om een instellingspecifiek 'Waarom StudyCoach?'-statement te schrijven.

Waarde

Ervaring leert dat bij een succesvolle implementatie van StudyCoach duidelijke en grondige communicatie met alle betrokken gebruikers van essentieel belang is. De 'Waarom StudyCoach?'-verklaring speelt hierbij een belangrijke rol omdat het een gedeeld urgentiegevoel voor de implementatie bevordert.

Rollen

StudentDocentCoach
OpleidingscoachManager

Inhoudsopgave

➤ Sjabloon voor 'Waarom StudyCoach?'-statement

Sjabloon voor jullie eigen 'Waarom StudyCoach?'-statement

Je kunt de lege plekken in de onderstaande zinnen invullen om jullie eigen 'Waarom StudyCoach?'-statement c.q. verklaring op te stellen:
[Naam van de instelling] gebruikt StudyCoach om [een oplossing te bieden voor de volgende huidige pijnpunten] omdat we [deze doelen] willen bereiken.

[Jullie team / naam van de organisatie] gebruikt StudyCoach om __________, __________, en _________. Door dit te doen, hopen we _________, _________, en _________.

Tip: De informatie uit het artikel '5 redenen om StudyCoach te gebruiken' kan gebruikt worden als inspiratiebron voor de StudyCoach-statement van jullie instelling. Aarzel bovendien niet om ideeën op te doen uit onze 'Gebruikersverhalen'.