Een nieuw bewijsmateriaal kan aangemaakt worden door één of meerdere bestanden vanaf de computer te uploaden naar het portfolio. Dit kan elk type bestand zijn, maar niet elk type kan in Canvas zelf worden weergegeven. Dit betekent dat een dergelijk bestandstype gedownload moet worden. Bekijk deze pagina voor het overzicht van bestandtypes die direct in Canvas bekeken kunnen worden. Er zit een maximum bestandsgrootte van 500MB per bestand aan de upload, maar er wordt streng geadviseerd om mediabestanden te comprimeren voordat deze geüpload worden.

Neem de volgende stappen om een nieuw bestand toe te voegen:

1. Klik op ‘+ Voeg bewijs toe’ in ‘Mijn bewijs’ of binnen een collectiepagina
  2. Selecteer ‘Bestandsupload'
  3. Kies één of meer bestanden die je wil uploaden vanaf je computer
  4. Geef je bewijsmateriaal een naam, deze kan later nog worden aangepast.
  5. Klik op ‘Toevoegen