Inzichten bekijken

Modified on Tue, 16 Apr 2024 at 01:18 PM

Resultaten van een voortgangsevaluatie bekijken

Op het tabblad Voortgang vind je de knop 'Toon alle resultaten', deze navigeert naar een pagina waar je een overzicht vindt van alle voortgangsevaluaties die je hebt aangemaakt.

Wanneer een genodigde een evaluatie indient, kun je de resultaten daarvan bekijken door op een van de voortgangsevaluaties op deze pagina te klikken. Na het klikken opent een venster met de volgende tabs:

1. Samenvatting: Hier kun je de details met betrekking tot je voortgangsevaluatie bekijken. Als je hebt gekozen voor een evaluatie met niveaus, dan zie je hier een spindiagram met doelinzichten. Als subdoelen in de review waren geëvalueerd zie je onderaan een grafiek voor elk doel dat subdoelen heeft. Hier staan de ratings per subdoel in een grafiek voor elk van die doelen.

2. Doelen: Een overzicht van alle geselecteerde doelen en bijbehorende opmerkingen. Als je hebt gekozen voor een evaluatie met niveaus, dan zie je hier per rol een staafdiagram die het gemiddelde toont over hoe anderen je voortgang scoren. Als je het doel uitklapt, zie je de subdoelen. Als je op een doel of subdoel klikt, zie je de evaluaties van dat doel.

3. Reviews: Per genodigde kun je zien hoe zij de rubriek voor jouw evaluatieverzoek hebben ingevuld.

Resultaten van meerdere voortgangsevaluaties bekijken

Met een spindiagram bekijk je de gemiddelde beoordeling per rol, op een set doelen

Je kunt een spindiagram maken van de waardering op een selectie aan doelen. Deze spindiagram kun je samenstellen door op de 'voortgang' tabblad naar 'doelinzichten' te scrollen. Selecteer in de drop-down doelen om een spindiagram te maken, of kies een geïmporteerd template om meteen alle doelen van die template in een grafiek te bekijken. Klik op 'tabel' icoontje om te zien wat de gemiddelde beoordeling per rol is, en op het 'uitklappen' icoontje om de grafiek groter te maken.

Resultaten in een spindiagram zijn gebaseerd op een voortschrijdend gemiddelde: de laatste waardering weegt 65% mee en het gemiddelde van de vorige resultaten weegt 35% mee.

Let op: subdoelen worden niet weergegeven in deze samenvatting

Resultaten van meerdere voortgangsevaluaties op subdoel niveau bekijken

Op de doelkaart kun je het achteruitgaand gemiddelde van de voortgangsevaluaties op subdoelen bekijken.

Je kunt een spinnenwebdiagram van de kwantitatieve evaluatie van de subdoelen maken. Dit spinnenwebdiagram is zichtbaar op de doelkaart. Gebruik de tabel en vergroot icoontjes om meer details te zien.

Resultaten van meerdere voortgangsevaluaties per doel bekijken

Met een groeigrafiek bekijk je de beoordeling per rol, per doel over de tijd.

Je kunt een groeigrafiek bekijken in de doelsamenvatting. Lees in dit artikel hoe je die bekijkt en hoe die grafiek is samengesteld. Je kunt rollen 'deselecteren' als je het overzicht wilt opruimen door op de naam in de legenda te klikken. Gebruik het tabel en het uitklap icoontje om meer details te zien.

Als het doel subdoelen heeft, kun je de grafieken van de subdoel voortgang onderaan weergeven. De subdoel rating heeft geen connectie met het hoofddoel.