Inzicht in feedback (feedbacktabblad op doelkaart)

Modified on Tue, 27 Aug, 2024 at 12:52 PM

Deze kennisbank wordt niet meer geüpdatet na 27 augustus. Je kunt de nieuwe kennisbank vinden op knowledgebase.portflow.app


Dit artikel gaat over het feedback tabblad in de doelkaart, die een chronologisch overzicht geeft van alle ontvangen feedback op dat doel. Dit bevat een overzicht van alle narratieve feedback van voortgangsevaluaties door de tijd heen en bevat ook feedback die studenten zelf hebben gekoppeld vanuit hun collecties en bewijsmateriaal. Bovendien kan dit chronologische overzicht gefilterd worden op rol (student, expert, docent, coach, externe, etc.), type en tijd.


Let op: Alleen de portfolio eigenaar en bezoekers met volledige toegang kunnen het feedback tabblad zien. Het feedback tabblad in een snapshot is voor iedereen zichtbaar.


Feedback die is ontvangen in een voortgangsevaluatie wordt automatisch toegevoegd aan het tabblad 'feedback'. Daarnaast kunnen studenten specifieke feedback koppelen aan een of meer doelen. De student kan de inhoud binnen die opmerking markeren die relevant is voor de geselecteerde doel(en). Bovendien kan de student optioneel aangeven waarom hij dat specifieke stukje feedback heeft geselecteerd.


Als je op zoek bent naar een tutorial om feedback te linken aan doel, kun je die hier vinden.

Klik binnen de doelkaart op feedback (1) om naar het feedbacktabblad te gaan. Indien gewenst kun je de feedback filteren (2) op type, datum (voor of na een bepaalde datum) of rol. De datum (3) geeft aan wanneer de feedback is gegeven en het overzicht is gesorteerd op datum (laatste eerst).


De titel van de feedback (4) is de titel van het bewijs, de verzameling of het voortgangsoverzicht. Het onderscheid tussen deze drie contexten wordt getoond met een overeenkomstig pictogram (respectievelijk kubus, map en vergrootglas). Voor feedback die gerelateerd is aan een subdoel, wordt de naam van het subdoel met een grijs label weergegeven (5). Als je op de feedback titel klikt, kom je in de relevante context. Je moet de doelkaart eerst sluiten om de achterliggende context te zien. 


De feedback wordt gelabeld met het 'type' (6): blauw voor commentaar (ongevraagde feedback), oranje voor feedbackverzoek (gevraagde feedback) en paars voor voortgangsbeoordeling. De gele markering (7) is gemaakt door de student om de relevante selectie aan te geven. De student kan een notitie onder de feedback maken om extra context te geven aan de feedback. Voor feedback van het type 'voortgangsbeoordeling' wordt de kwantitatieve feedback getoond met een voorbeeld van de rubricschaal en het geselecteerde niveau (8). 


Feedback kan verwijderd worden uit het feedbackoverzicht door de portfolio-eigenaar (9). Als feedback wordt aangepast in het collectie- of bewijsoverzicht, worden deze veranderingen niet doorgevoerd in het feedback tabblad.



Was this article helpful?

That’s Great!

Thank you for your feedback

Sorry! We couldn't be helpful

Thank you for your feedback

Let us know how can we improve this article!

Select at least one of the reasons
CAPTCHA verification is required.

Feedback sent

We appreciate your effort and will try to fix the article