[Docent] - Portfolio opdracht klaarzetten

Modified on Wed, 30 Aug 2023 at 03:52 PM

Als docent kun je in het LMS een opdracht klaarzetten waar de gebruiker een vastgelegde versie van het Portflow portfolio kan inleveren

Een Canvas opdracht aanmaken voor het inleveren van het portfolio

De manier van inleveren hangt af van of de feature option 'Assignment Enhancements - Student' is ingeschakeld of niet. Deze kan op account- of cursusniveau worden ingeschakeld (instellingen - feature options).

Assignment Enhancements ingeschakeld

1. Ga naar de cursus waarin je de opdracht voor het inleveren van het Portfolio wil aanmaken
  2. Klik op 'opdrachten' in het cursus menu
  3. Klik op '+ opdracht'
  4. Geef de opdracht een naam, beschrijving (incl. beschrijving dat het om een portfolio gaat) en definieer het punten aantal en de opdrachtgroep
  5. Kies bij 'type inzending' voor 'online (1)
  6. Kies bij 'online invoer opties' voor 'bestanden uploaden (2)'
  7. Vul de rest van de informatie in
  8. Klik op 'opslaan'

Assignment Enhancements uitgeschakeld

1. Ga naar de cursus waarin je de opdracht voor het inleveren van het Portfolio wil aanmaken
  2. Klik op 'opdrachten' in het cursus menu
  3. Klik op '+ opdracht'
  4. Geef de opdracht een naam, beschrijving (incl. beschrijving dat het om een portfolio gaat) en definieer het punten aantal en de opdrachtgroep
  5. Kies bij 'type inzending' voor 'online (1)
  6. Kies bij 'online invoer opties' voor 'website URL (2)'
  7. Vul de rest van de informatie in
  8. Klik op 'opslaan'

Een Brightspace assignment aanmaken voor het inleveren van het portfolio

1. Ga naar de cursus waarin de opdracht moet komen voor het inleveren van het portfolio
  2. Klik op 'Activities' in de navigatie bar. Maak een nieuwe opdracht aan.
  3. Selecteer bij inzendingstype 'Text submission' en geef de opdracht een uitleg mee.
  4. Klik op 'Opslaan'.