Je kunt het portfolio toegankelijk maken voor bijvoorbeeld een coach, docenten, medestudenten en experts. Het delen van het portfolio kan op twee niveaus:


Het complete portfolio delen
Als je het complete portfolio deelt, is voor degene die toegang heeft tot jouw portfolio de startpagina van het portfolio zichtbaar (inclusief je beschrijving over jezelf) en zijn alle collecties zichtbaar, inclusief de bewijsmaterialen en feedback die aan de collecties gekoppeld zijn. Bewijsmaterialen die niet aan een collectie gekoppeld zijn, zijn altijd alleen voor jou zichtbaar.

Eén of meerdere losse collecties delen

Als je één collectie met een andere gebruiker deelt, is alles op deze collectiepagina zichtbaar. Dit is inclusief alle bewijsmaterialen en alle feedback die je ontvangen hebt.Let op: Je moet altijd eerst iemand toegang geven tot jouw Portfolio, voordat je deze persoon om feedback kan vragen.


Zichtbaarheid


Let er op dat alles wat binnen een collectie of een stuk bewijsmateriaal geplaatst is door andere gebruikers (inclusief feedback die wordt opgehaald uit de originele Canvas assignment), zichtbaar is voor alle gebruikers die toegang hebben tot jouw portfolio, of tot de collectie waaraan dit bewijsmateriaal gekoppeld zit.