Portfolio inleveren in een Canvas opdracht

Een vastgelegde versie van je portfolio kan worden ingeleverd in een opdracht in een Canvas cursus. Een docent of coach kan aangeven wanneer en waar het portfolio ingeleverd moet worden.

• Ga naar de cursus en opdracht waar je je Portfolio in wilt leveren
  • Klik op 'meer', hier verschijnt portfolio in het drop-down menu
  • Selecteer hier de versie van het Portfolio dat je in deze opdracht wil inleveren
  • Klik op ‘Opdracht inleveren