Om een portfolio als geheel in te leveren voor een (tussentijdse) beoordeling, moet je als gebruiker eerst in Portfolio een ‘vastgelegde versie van je portfolio klaarzetten, dit betekent dat er een kopie wordt gemaakt van de elementen die je in die versie van je portfolio wil vastleggen.

Let op: Het klaarmaken van deze versie betekent niet dat hij al is ingeleverd, dit is een losse actie!

Een portfolio vastleggen

• Klik op ’Voorbereiding op indiening’ om te starten (1)

• Profielinformatie wordt opgenomen in deze kopie. Als je deze informatie nog wil wijzigen kan je dat op de startpagina van het Portfolio doen (2)

• Selecteer welke collecties je wilt opnemen in deze versie. Van alle collecties die je opneemt worden de beschrijving op de collectie pagina en alle opmerkingen en feedback op de collectiepagina opgenomen (3)

• Selecteer per collectie welke bewijsmaterialen je wil opnemen. Van alle bewijsmaterialen die je hier selecteert worden ook alle opmerkingen en feedback op het bewijsmateriaal opgenomen (4)

• Voeg een beschrijving of reflectie toe aan het gehele portfolio (5)

• Vastgelegde portfolio’s kunnen niet langer bewerkt worden en zijn te vinden onder ‘Geschiedenis’ (6)

Vastgelegde portfolio's inzien

Vastgelegde portfolio’s kunnen onder ‘Geschiedenis’ bekeken worden. Deze versies zijn niet meer te wijzigen. Indien je iets wil aanpassen in een vastgelegde versie, zul je hem opnieuw moeten opslaan.