Portfolio vastleggen

Modified on Tue, 12 Sep 2023 at 01:48 PM

Om een portfolio in te leveren voor bijvoorbeeld een (tussentijdse) beoordeling, moet je als gebruiker eerst in Portflow een ‘vastgelegde' versie (snapshot) van je portfolio klaarzetten. Dit betekent dat er een bevroren kopie wordt gemaakt van (een selectie van) de collecties en bewijsstukken in je portfolio.

Een portfolio dat is vastgelegd kan je inleveren in het LMS (Canvas of Brightspace), of delen via een publieke link

Let op! Het klaarmaken van deze snapshot betekent niet dat het portfolio al is ingeleverd, dit is een losse actie!

Een snapshot maken

1. Klik op ’Maak een snapshot’ in het menu.

2. Klik op 'volgende' als je je profiel informatie niet wilt wijzigen.  Als je deze informatie nog wil wijzigen kan je dat op de startpagina van het Portfolio doen.
  3. Selecteer welke collecties (incl. feedback en vorige versies) je wil opnemen in deze snapshot. Van alle collecties die je opneemt worden de beschrijving in de collectie en alle feedback meegenomen.
  4. Selecteer per collectie welke bewijsmaterialen je wil opnemen. Van alle bewijsmaterialen die je hier selecteert wordt ook alle feedback en beschrijvingen op het bewijsmateriaal opgenomen.
  5. Wijs een naam en beschrijving toe aan deze bevroren versie van het portfolio.
  6. Klik op 'bekijk jouw kopie' om de bevroren versie van je portfolio te bekijken.

Vastgelegde portfolio’s kunnen niet langer bewerkt worden en zijn te vinden onder ‘mijn archief

Vastgelegde portfolio's inzien

Vastgelegde portfolio’s kunnen onder 'mijn archief’ bekeken worden. Deze versies zijn niet meer te wijzigen. Indien je iets wil aanpassen in een vastgelegde versie, zul je het portfolio opnieuw moeten opslaan.