Delen beheren

Modified on Mon, 31 Oct 2022 at 10:43 AM

Door in het overzicht op je Portflow startpagina of in de collectie op 'gedeeld met:' te klikken zie je als gebruiker een lijst van personen met wie je het portfolio of de collectie hebt gedeeld. Hier zie je de volgende dingen terug:

  • Als deze persoon de uitnodiging nog niet heeft geaccepteerd, verschijnt hier 'in afwachting' (1)
  • De datum waarop de toegang van deze persoon automatisch wordt ingetrokken en de mogelijkheid om deze periode te verlengen (2)
  • De mogelijkheid om toegang in te trekken. Klik hiervoor op 'intrekken' (3)


Wanneer een persoon de uitnodiging weigert of de toegang is verlopen, verdwijnt deze uit de lijst




Was this article helpful?

That’s Great!

Thank you for your feedback

Sorry! We couldn't be helpful

Thank you for your feedback

Let us know how can we improve this article!

Select atleast one of the reasons

Feedback sent

We appreciate your effort and will try to fix the article