Datum release: april 2022

In aanvulling op de tweede grote release van Portfolio is het in deze release extra aandacht gegeven aan de personalisatie.

INHOUD

User interface

Upload een eigen header-afbeelding

Het is nu mogelijk om een eigen header in het portfolio te uploaden. Standaard worden alle portfolio's voorzien van een blauwe header-afbeelding die eenvoudig aan te passen is door rechtsbovenin de header op de knop (icoon afbeelding) te klikken en een eigen afbeelding te uploaden.

Met deze update heeft de homepagina van het portfolio ook een vaste maximale breedte gekregen om recht te doen aan de nieuwe lay-out. Eerder vergrendelde portfolio's zijn voorzien van de standaardafbeelding.

Waarde

Hiermee kan het portfolio worden voorzien van een persoonlijk tintje door de student en wordt het eigenaarschap gestimuleerd. Daarnaast wordt het portfolio visueel aantrekkelijker om te bekijken en presenteren.